410

Lupu Candidatul AIE. ADEVĂRAT sau FALS?

„Dacă liderii Alianţei vor constata că d-ul Lupu nu întruneşte suportul politic pentru a fi ales presedinte, se vor examina şi alte variante, mai ales că dumnealui a declarat că nu insistă asupra funcţiei date.”

Declaraţia aparţine preşedinelui fracţiunii Liberal Democrate din legislativul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, şi a o fost făcută public în cadrul unui interviu adordat unui portal de ştiri din Republica Moldova.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi interviu, Valeriu Streleţ a mărturisit că declaraţiile liderului comuniştilor Vladimir Voronin trebuiesc „tratate cu multă prudenţă”. 

Aceasta deoarece, anterior, comuniştii au declarat că vor accepta să discute cu Alianţa pentru Integrare Europeană ca cu un organ integru, abia după ce va fi stabilită data alegerii şefului statului, însă aceştia nu şi-au respectat cuvîntul.

Portalul de ştiri POINT.md ţine să menţioneze că zilele trecute, în cadrul şedinţei consiliului AIE, liderii partidelor de dreapta au decis candidatura lui Marian Lupu la funcţia de Preşedinte al Ţării. 

 
Пресс-служба POINT.MD
0