719

Atac armat la Ialoveni

http://media.publika.md/md/image/201110/w298/talhar_de_toata_jena_cu_cagula_si_inarmata_dar_pus_pe_fuga_de_angajata_care_l_a_muscat_de_deget_size6_07477100.jpg 

Trei persoane mascate şi înarmate au pătruns în casa unui locuitor din Ialoveni şi i-au cerut 5.000 euro. Atacatorii au fost reţinuţi în urma unui schimb de focuri cu poliţia, chiar la locul faptei.

Potrivit şefului Direcţiei Informare şi Relaţii cu Publicul a MAI, Chiril Moţpan, atacul a avut loc în jurul orei cinci dimineaţa. Trei bărbaţi, cu cagule pe cap şi cu mănuşi pe mâini au intrat în casa unui cetăţean moldovean de pe strada Brăila 32 din Ialoveni. Aceştia l-au agresat pe proprietarul casei, cerându-i suma de 5.000 de euro.

Infractorii aveau arme cu ţeava ghintuită.

"Poliţia a fost obligată de situaţie să facă uz de armele din dotare. În urma unui schimb de focuri, cei trei au fost reţinuţi. Se presupune că unul dintre suspecţi a tras în direcţia poliţiştilor", a comunicat Chiril Moţpan.

Infractorii sunt tineri cu vârstele în jur de 20 de ani, originari din Cahul. Poliţia inteprinde toate măsurile pentru a-i identifica. Tot ei sunt bănuiţi şi de alte jafuri de acest gen în Ialoveni. Atacatorii au mai intrat în casa unui cetăţean, de unde au luat un pistol şi 50.000 de lei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă între 15 şi 20 de ani de închisoare.
 
publika

0