491

Filat: Lupu nu este MONUMENT ca sa nu poata fi schimbat

  Liderul PLDM sustine ca ar fi pacat daca "se va incapatana domnul Lupu in a-l demite pe procurorul general". "Ce, presedintele parlamentului este monument si nu poate fi schimbat?", s-a intrebat retoric Vlad Filat in cadrul unui interviu la postul national de radio.

"Vine momentul pentru a face clarificari, pentru ca explozia sa nu fie iminenta. Este ultima sansa ca sa-i dam un viitor Aliantei", a mentionat Filat dupa ce anterior in cadrul sedintei parlamentului a cerut demiterea sefilor SIS, a PG si a CNPF invinuindu-i de neprofesionalism in timpul stoparii atacurilor raider asupra bancilor.

"Daca domnul Lupu nu are barbatia necesara, atunci sa delege alt membru al PD. Daca s-ar merge la demisa presedintelui parlamentului din cauza Procurorului General, atunci aici a fost si interesul celora care il apara cu atata vehementa"", a acuzaat Vlad Filat fara a da nume.

Anterior in cadrul audierii premierului in parlament, dupa ce a cerut demisia Procurorului general, sefului SIS si a celui de la CNPFM, Vlad Filat nu a exclus nici demiterea lui Marian Lupu. Asta daca presedintele parlamentului nu va cere destituirea procurorului general. In cadrul aceleiasi sedinte, deputatii PCRM au trecut la actiuni, cerand demiterea presedintelui parlamentului. 
 
ProTV.md
0