933

Interpret moldovean, răsplătit cu aur în Italia (video)

Interpretul moldovean, Cătălin Josan, a obţinut discul de aur pentru cele mai multe vânzări ale unei singure piese descărcate de pe iTunes, după ce a semnat un contract cu o casă de discuri din Italia, potrivit profm.md.

Cătălin Josan i-a cucerit pe italieni cu piesa ,,Don’t wanna miss you”. Aceasta se află în topul celor mai difuzate melodii din Peninsulă, surclasând piesele celebrilor Eros Ramazzotti sau Tiziano Ferro. Doar pe youtube, piesa a înregistrat 2,5 milioane de vizulizări.

,,Când am ajuns la Milano, prima piesa pe care am auzit-o a fost ,,Don't Wanna Miss You”. Am avut o senzaţie plăcută. Italienii ţin foarte mult la estrada lor, iar acesta este încă un motiv să mă bucur că m-au îndrăgit, fiind străin şi cântând în engleză. Mă bucur că lumea în Italia cumpără piesele de pe net”, a mărturisit Cătălin Josan la o emisiune matinală de la un post de televiziune din România.

Până la sfârşitul lunii octombrie, Cătălin Josan urmează să scoată un album nou. Potrivit sursei citate, lansarea oficială se va produce tot în Italia.

ARENA precizează că interpretul Cătălin Josan s-a născut la Chişinău, dar s-a lansat în România, după ce a câştigat concursul Megastar, realizat de un post de televiziune din ţara vecină.

Anastasia Rotaru  
ARENA

0