690

Moldova 1 scoate din grilă Mesagerul în limba rusă de la ora 19

  
Începând cu săptămâna viitoare, principalul jurnal de ştiri în limba română la postul public de televiziune „Moldova 1” va fi difuzat la ora 19.00, cu două ore mai devreme decât acum. 
 
„Vrem să fim primii, să-i informăm pe oameni despre ceea ce s-a întâmplat pe parcursul zilei. La ora 21.00 lumea ştie deja multe lucruri. Am decis să intrăm cu principalul jurnal al zilei înaintea celorlalte posturi”, a declarat pentru Info-Prim Neo directorul televiziunii, Angela Sârbu.
 
Buletinul de la ora 21.00 nu dispare, doar că va fi mai scurt. De asemenea, pe parcursul zilei vor fi difuzate mai multe buletine scurte de ştiri în limba română. Buletinele în limba rusă vor fi difuzate la ora 9.00, 17.00 şi 23.00.
 
Noua grilă mai prevede difuzarea mai multor filme seriale pentru gusturi şi vârste diferite. O nouă emisiune-concurs pentru copii – „Istorie şi victorie”, lansată pe 2 octombrie, va fi difuzată în fiecare duminică. „Încercăm să întărim segmentele educaţionale şi de divertisment cu emisiuni şi filme noi”, a declarat directorul Moldova 1. Angela Sârbu a mai spus că până la sfârşitul anului vor apărea şi noi emisiuni de divertisment.
 
timpul 
0