1050

(video) Deputat PL: Reidman m-a amenințat în Parlament cu „По морде не хочешь?”

 http://unimedia.md/content/news/big/video-deputat-pl-reidman-m-a-amenintat-in-parlament-cu-%D0%9F%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D1%85%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%88%D1%8C.jpg

Şedinţa de azi a legislativului a fost una foarte tensionată. Liberalul Valeriu Saharneanu a fost ameninţat de comunistul Oleg Reidman chiar în timp ce ţinea o cuvîntare la microfon.

Potrivit lui Saharneanu, Reidman s-a apropiat de el şi i-a zis „По морде не хочешь?” Reacţia deputatului comunist a venit după ce Sahrneanu i-a numit colegii de fracţiune „paraziţi” din motivul că au boicotat mai mult timp şedinţele Parlamentului.

„Eu nu accept asemenea lucruri. Nu m-am supus lor pe vremea cînd au fost la putere, acum cu atît mai mult. Nu vreau să-l etichetez cine este el acum. Un bandit” a declart Saharneanu, insistînd ca acesta Reidman să fie dat afară din sala de şedinţe.


În schimb, însă, în apărarea lui Reidman a sărit colegul său de partid, Artur Reşetnicov. „Nu scuipaţi în fîntîna din care beţi apă, domnule Saharneanu” i-a replicat Reşetnicov.

 

Пресс-служба POINT.MD




0