524

PARADA NEBUNILOR!


(3, Doamne, și toți 3?!)

Privesc dezmățul netulburat și mîndria velikomoldovenească a celor 3 lideri politici pretins democrați și mă-ngrozesc!

La capitolul : Faliment moral l-au depășit întreit și pe Putin, și pe Sarkozy, și pe Obama.

De 2 luni, ai noștri ca brazii au băgat în sperieți toată Europa cu tehnica militară a R. Moldova și cu avioanele ei supersonice, nemaivăzute în veac.

Tremură Nistrenia și Găgăuția de frică, NATO a capitulat la hotare, iar Ucraina e gata să ne retrocedeze tot ce nu cerem numai să anulăm, odată și pentru totdeauna, această paradă a nebunilor de moldoveni!

Pe cine speriem Noi, oameni buni?

Cu ce vă mîndriți Voi, antichriștilor fără de seamăn?

Cu merite nemeritate?

Cu drapelul de luptă al voievodului Ștefan cel Mare, al cărui testament îl tot nesocotiți, călcîndu-l barbar în picioare?

Cu faptul ingrat că am ajuns în 20 de ani doar cea mai săracă țară din Europa și una din ultimele de pe glob?

Cu ce ne glorificăm, prihăniților?

Cu acte nesăvîrșite de eroism și jertfe inexistente?

Cu premii naționale, acordate acelorași nume din Ieri, care le-au mai ridicat cel puțin o dată, și tot în această viață?

Și dacă doar cu personalitățiile Trecutului ne lăudăm, atunci R.Moldova chiar nu mai are nici un viitor, precum n-are nici prezent merituos, iar de Schimbarea proclamată drept lenjerie de pat în alcovul triOULui Alianței nici vorbă nu poate fi!

Cum să nu-i dau dreptate în acest caz lui Voronin, cel carele a declarat că nu mai mirăm noi cu armata noastră învechită pe nimeni, iar prin devastatoarea paradă militară organizată nici neutralitatea constituțională n-o garantăm!

Personal, sunt pentru lichidarea imediată a Armatei.
Naționale, Antinaționale,-oricare n-ar fi ea.

Sunt destule state independente, democratice, prospere și civilizate în Lume, ce s-au dezis de mult de această caracatiță, storcătoare de bani enormi, care rămîne Armata!

După 20 de ani de pseudoindependență, Armata noastră ar trebui să ne fie Cuvîntul, Modestia, Bunul-Simț și Resemnarea că R. Moldova, în afara teritoriului său istoric natural, care e doar România, poate sa mai supraviețuiască, precum un gîndac de Colorado, numai o vreme.

O scurtă sub Cer vreme.

Pe care cei 3 ar fi bine s-o întrevadă măcar într-o zi!

sursa: traianvasilcau. wordpress.com
foto: conexiuni.net
JURNAL.MD

0