725

Propaganda Crestina si Vlad Filat


Premierul a fost laudat de parohul bisericii Sfantul Dumitru din capitala, care este si duhovnicul lui Vlad Filat. Oficialul a asistat la slujba si a tinut un discurs in fata credinciosilor.
 
Sigur era si timpu’ sa treaca si pe la biserica pentru ca o sa aiba nevoie de sprijin mai spre toamna,,,,cind isi va inainta candidatura la presedintie!

Dupa ce si-a asigurat sustinerea si in gagauzia Filat a trecut pe la biserica,,,aici si-a aratat ‘’frica de Dumnezeu’’ asa cum numesc in mod stupid credinciosii,,,si desigur ca prin credinta iti asiguri tot ce iti doresti,,,doar sa fii destul de convingator sa ii prostesti pe prosti !

 Intodeauna religia a fost un instrument perfect de motivare a celor mai prosti si o spun foarte direct,in atingerea scopurilor cit se poate de concrete ale alora’ mai ‘’smecheri’’ ca nu le pot spune destepti,adica domnule’ cruciade !?,,,,,poftim?!,,,in istorie s-a intimplat cruciade, adica noi sintem slujitori ai crucii si mergem peste necrestini sa ii crestinam cu forta !,de fapt mergeam noi crestinii peste alti cetateni necrestini ca sa le luam averile!, e foarte simplu!,le luam averile , le luam paminturile,gagigile si ce or mai avea ei acolo in batatura’,,,si cum facem asta s-au gindit smecherii care vroiau sa fie mai smecheri ?!,,,,cum sa ii facem noi pe astia multi si prosti sa moara pentru noi practic ,,,cum sa facem?!, am gasit !, le spunem ca dumnezeu vrea asta !,cum ? dumnezeu vrea asta !,pai ce legatura are cu bogatiile?!,pai nici una dar asta le spunem!,bai’-Dumnezeu vrea sa muriti ,aveti o misiune sfinta !,trebuie sa va duceti si sa cuceriti teritoriile necredinciosilor !,a mers?! Da!da!da!,,, in numele crucii !,,,care cruce?,pai la-ti vazut pe Cristos rupindu-ii capu’ la vreun cetatean?!,si ducindu-se peste el sa il ia cu bataia!?,sau sa il impuna sa il iubeasca pe tatsu’?!,niciodata !!!,dar asta s-a intimplat in istorie!,deci au murit oameni,,,multi oameni,,,pentru ca nui asa?!,trebuia crestinata lumea necrestinata cu forta !,,,si desigur averile ,influienta CONTINUARE

0