668

Moldoveni reținuți cu 10 kg de canabis în România

 
Vameșii din Cluj, România, au descoperit în seara zilei de 18 august, în urma unui control de rutină 10 kg de canabis. Cantitea de droguri a fost estimată la 200.000 de euro. Drogurile erau ascunse într-un autoturism ce se îndrepta spre Republica Moldova. Potrivit, directorului executiv al Vămii Cluj, Doru Ciuban, suspecții sunt cetățeni moldoveni, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani.  

„Pe drumul național 577, de către o echipă mobilă, a fost identificat în trafic un autoturism înmatriculat în Republica Moldova. La control, echipa a descoperit într-un loc special amenajat, o cantitate de substanță, circa 10 kilograme, care după testele preliminare efectuate de noi, este susceptibilă a fi canabis. Întreaga cantitate de substanță, cât și mijlocul de transport au fost predate organelor de Poliție pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Ciuban, citat de www.B1.ro.
 
Vameşii au început să controleze maşina după ce asupra unuia dintre pasageri au fost descoperite două grame de substanţe care, la testele preliminare, s-au dovedit a fi cocaină. Acestora li s-a părut suspect faptul că cei trei moldoveni, care veneau din Olanda, nu aveau niciun fel de bagaje. La ora actuală, cei trei suspecţi sunt audiaţi de poliție.
 
arena

0