502

NU ESTE GLUMĂ! Actorul Matt Damon, CANDIDAT la preşedinţia Statelor Unite!

 Nu este vorba despre un rol de film, ci despre viaţa reală, actorul fiind nominalizat de Partidul Democrat pentru a candida la Preşedinţia SUA la următoarele alegeri.

Datorită activismului său din ultima perioadă, Matt Damon  a fost remarcat de Democraţi şi a fost pus deja pe lista scurtă a candidaţilor pentru funcţia de Preşedinte, alegerile urmând să aibă loc anul viitor. Partidul Democrat urmează a se decide în câteva luni care este candidatul pe care îl vor susţine în alegerile prezidenţiale de anul viitor. Cel care l-a susţinut de la bun început pe Damon în demersul său politic este nimeni altul decât regizorul Michael Moore, care a intuit potenţialul uriaş al actorului, scrie libertatea.ro.

Matt Damon şi-a atras laudele din partea regizorului Michael Moore după ce a participat luna trecută la protestul profesorilor din Washington D.C. şi şi-a exprimat dezgustul faţă de felul în care politicienii americani din Congres rezolvă problemele economice din SUA.

Michael Moore consideră că Damon ar putea fi un candidat ideal din partea Partidului Democrat pentru alegerile din 2012, când se termină mandatul actualului preşedinte, Barack Obama.

Dacă ar ajunge preşedinte, nu ar fi un lucru inedit în istoria Americii, care a mai avut un conducător actor. Ronald Reagan a fost actor până să devină cel de-al 40-lea preşedinte american, jucând în peste 50 de filme.
 
24h

0