508

BAIRAM LA PRIMĂRIE: Prinţul, SCĂLDAT ÎN ŞAMPANIE, TRANDAFIRI ALBI şi ODE!

De ziua sa de naştere, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă primeşte de dimineaţă oaspeţi la Primărie. Pe lângă urări, edilul a primit şi cadouri din cele mai diferite. De la unelte de pescuit, maşină de tipărit bancnote, până la băuturi fine, şi multe flori.

Oaspeţii care au venit să-l felicite pe Chirtoacă au fost întâmpinaţi cu masa întinsă plină cu bucate alese şi băuturi diverse. Prim-ministrul, Vlad Filat, pretorii de sector, preoţi şi oameni simpli au venit să-i ureze lui Dorin Chirtoacă „La mulţi ani”, informează publika.md.

Vlad Filat l-a felicitat pe Chirtoacă cu un buchet imens de trandafiri albi şi i-a urat "sănătate, noroc şi realizări". Pretorii de sector i-au adus în dar lui Chirtoacă unelte pentru pescuit, ca "să îl vadă cum se descurcă" pe malul lacului. Alţi funcţionari de la Primăriei, i-au dăruit primarului o maşină de tipărit bancnote pentru ca "să ajute sistemul municipal de rezervă". Un grup de preoţi i-au dăruit o icoană.

Un cadou deosebit pentru primar i-a făcut şi o fetiţă de circa şapte ani. Aceasta i-a recitat poezii lui Chirtoacă, în care îl numeşte pe acesta "prinţ. „Am 33 de ani, dar în suflet mă simt ca la 20", a declarat Chirtoacă opiniei publice.

Dorin Chirtoacă se află la al doilea mandat de primar. El a fost reales în funcţie pe data de 19 iunie curent.
 
24h
0