450

Ghimpu despre discursul lui Filat: Nimic nou sub soare

 ”Nimic nou sub soare”. Asa a caracterizat liderul PL, Mihai Ghimpu discursul de aseara a lui Vlad Filat. Liberalul spune ca propunerile premierului se contin in acordul de constitutire a Aliantei si programul de guvernare. La randul sau liderul PD, Marian Lupu i-a amintit colegului sau liberal-democrat ca exista o Alianta si un acord in baza caruia aceastea urmeaza sa functioneze si mai departe.

Nimic nou sub soare. Asa a caracterizat liderul PL, Mihai Ghimpu discursul de aseara a lui Vlad Filat. Liberalul spune ca propunerile premierului se contin in acordul de constitutire a Aliantei si programul de guvernare. La randul sau liderul PD, Marian Lupu i-a amintit colegului sau liberal-democrat ca exista o Alianta si un acord in baza caruia aceastea urmeaza sa functioneze si mai departe.

 Ieri Vlad Filat a venit cu un sir de propuneri de reformare a Aliantei precum, depolitizarea institutiilor de forta, evaluarea activitatii ministrilor si realuarea negocierilor cu comunistii in vederea alegerii sefului statului.

"Nimic nou sub soare, sunt lucruri cunoscute de noi, de toti, ca nu se vrea votarea presedintelui stiati. Astept ca toate acele probleme pe care le considera presedintele PLDM ca nu merg sa le aud in cadrul Consiliului AIE.  A umbla cu coasa pe umar nu inseamna ca ai cosit deja iarba.", a declarat Ghimpu.

Marian Lupu a venit si el cu o reactie dupa discursul lui Vlad Filat. “Exista un acord al Alinatei pe care l-au  semnat cei trei lideri ai Aliantei si ne-am asumat niste responsabilitati si pe cbaza acestora trebuie sa facem reforme.”, a mentionat Lupu.
 
protv

0