499

Lupu și Filat se războiesc pentru nr. 1

 
Războiul politic dintre PD și PLDM are loc la toate nivelurile. După ce deputatul PD și purtătorul de cuvânt al premierului s-au războit prin intermediul presei, Marian Lupu răspunde la afirmațiile lui Vlad Filat de ieri. 

Prim-ministrul a declarat ieri că, în cazul în care Lupu insistă să discute anume cu el, acest lucru se putea face oricând. „Dl Lupu știe foarte bine că eu voi fi plecat. Partidele din AIE au mai mulți membri. Eu am colegi care pot reprezenta formațiunea în negocieri. Dacă dlui ar fi dorit să se întâlnească cu mine, am fi putut să ne vedem oricând ar fi dorit dânsul, și ieri, și dimineață, etc. Eu știu că o problemă se discută dacă se dorește”, a spus liberal-democratul ieri după masă.

"Persoana nr. 1 nu comentează persoana nr. 4", a mai spus Filat, drept reacție la declarația lui Marian Lupu. Ultimul a afirmat că ședința Consiliului AIE se amână pe motiv că persoana numărul 1 din PLDM nu va putea fi prezentă la ședință mai devreme de sfârșitul săptămânii.

Azi, 28 iunie, Marian Lupu a avut o reacție în cazul afirmațiilor lui Filat. "Vreau să vă spun că eu am avut o copilărie fericită și am intrat în maturitate împlinit și integru. Eu nu am asemenea obsesii, de fapt propria mea carieră nu a fost o chestie de obsesie personală. Pentru mine contează ca nr. 1 să fie Moldova și să fie nr. 1 nu la capitolul sărăcie, dar la capitolul dezvoltare economică și socială pentru - lucru pentru care ne-au votat alegătorii", a spus Marian Lupu, citat de ProTV.

UNIMEDIA amintește că divergențele dintre liberal-democrați și tabăra democrată s-au acutizat în ultima perioadă, mai ales după ce Vlad Filat l-a numit pe Vlad Plahotniuc "păpușar", iar ultimul l-a catalogat pe premier "regele contrabandei".

Sursa: UNIMEDIA

0