391

Andronic: Deputaţii comunişti fac numai bardac. I-aş bate părinteşte

Deputaţii comunişti ar trebui să acţioneze în interesul alegătorilor care le-au acordat încredere prin vot, dar nu să boicoteze şedinţele Parlamentului. Iar cel mai logic ar fi să se apuce de muncă. În caz contrar, aceştia ar trebuie să fie sancţionaţi. De altfel, acelaşi lucru se referă şi la alţi parlamentari care lipsesc nemotivat de la şedinţe. De această părere sunt invitaţii emisiunii Fabrika de azi, 22 iunie.

Specialistul în PR Ludmila Andronic susţine că în doi ani, comuniştii au demonstrat că nu pot şi nu vor să muncească, că nu pot fi o opoziţie constructivă. "Au arătat că aduc numai bardac acolo unde sunt. Eu i-aş bate, vorbind părinteşte, din dragoste", punctează aceasta.

Ludmila Andronic se arată nedumerită nu atât de comportamentul PCRM, cât de cel al electoratului care îl votează. "Ceea ce fac acum comuniştii se numea, pe timpurile pe care ei le adoră atât de mult, tuneiadstvo", conchide specialistul în PR.

Totodată, analistul politic Igor Boţan consideră că ameninţarea cu boicot din partea deputaţilor comunişti demonstrează că nu mai au inspiraţie, nu mai au alt instrument.
"Pare deja comică avertizarea lui Vladimir Voronin că dacă o instanţă de judecată nu va lua o decizie pe care o va dori PCRM, deputaţii comunişti vor boicota şedinţele în plen", precizează Igor Boţan.

"Chiar şi în Biblie scrie: cine nu lucrează nu mănâncă. Ei pot să boicoteze, să protesteze, dar în afara Parlamenentului", concluzionează analistul.

Amintim că deputaţii comunişti s-au ţinut de cuvânt şi au boicotat azi, 22 iunie, şedinţele comisiilor permanente ale Parlamentului. Astfel, unele comisii şi-au întrerupt activitatea din lipsă de cvorum.
 
Publika
0