453

Chirtoacă întâmpinat cu aplauze la Primărie

Noul primar, Dorin Chirtoacă, a venit astăzi, 20 iunie, la Primărie pentru a prezida, după mai bine de o lună, şedinţa operativă a serviciilor municipale. Acesta a fost întâmpinat cu aplauze de către şefii subdiviziunilor şi a fost felicitat cu ocazia obţinerii unui nou mandat în fruntea Primăriei Chişinău.
"Ţinem să vă felicităm cu ocazia obţinerii victoriei în cadrul alegerilor locale. Suntem convinţi că pe parcursul celui de -al doilea mandat veţi îndeplini toate obiectivele pe care vi le-aţi propus, iar oraşul nostru se va schimba la faţă. Vom avea suburbii şi o Capitală cu adevărat europeană. Noi vă vom sprijini şi vă vom susţine în continuare", a precizat viceprimarul Nistor Grozavu.

UNIMEDIA precizează că după procesarea a 100% din procesele verbale, datele preliminare CEC, arată că Dorin Chirtoacă, cu o diferenţă de 4422 de voturi, a câştigat cel de-al doilea tur de scrutin în faţa contracandidatului său, Igor Dodon - liberalul a obţinut 50,6%, comunistul 49,4%.
 
Victoria candidatul liberal urmează să fie confirmată oficial și de Comisia Electorală Centrală azi la ora 11.00, când va avea loc o conferință de presă la sediul CEC.
 
unimedia.md

0