2470

(видео) Среди советников ПКРМ есть убийцы детей согласно решению суда

Anatol Tofan, consilier municipal PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
  Consilierul municipal pe lista PCRM, Anatolie Tofan, a respins astăzi, 16 iunie, acuzațiile Partidului Liberal, în care se spune că acum 22 de ani ar fi ucis o minoră, după care a îngropat-o în curtea propriei case. 

”Acestea sunt minciuni și aberații. Voi acționa în judecată persoanele care au răspândit aceste informații”, a declarat Tofan, care a fost foarte reținut în comentarii.

Amintim că azi, liberalul Oleg Cernei a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a prezentat copia decizie instanței de judecată, potrivit căreia, în anul 1988, Tofan, în vîrstă de 15 ani, a încercat să violeze în casa sa o tânără de 13 ani. După ce minora l-a amenințat că va spune totul părinților, Tofan a luat de la bucătărie un cuțit și i-a aplicat trei lovituri în regiunea inimii și în abdomen.

Potrivit lui Cernei, Larisa Mocreac a decedat pe loc, iar peste 6 zile cadavrul acesteia a fost găsit îngropat în curtea casei. Pentru crima săvârșită, Tofan a fost condamnat la 10 ani de închisoare, ispășindu-și pedeapsa într-o colonie pentru minori


0