464

Chirtoacă îl cheamă din nou în judecată. Dodon: Ei intră în isterie

 
Candidatul PL la funcția de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a depus ieri, 15 iunie, o cerere nouă de chemare în judecată pe numele lui Igor Dodon. Liberalul îl acuză pe comunist că ar fi mințit atunci când a spus că Primăria a achiziționat troleibuzele și a lăsat un comision de 2,5 mln euro în România. 

Chirtoacă îl dă în judecată pe Dodon pentru calomnie și uz de fals și îi cere să-și ceară scuze de la orășeni. "Așteptăm scuzele comunistului Dodon față de chișinăueni pentru că i-a mințit", a precizat primarul degrevat.

De cealaltă parte, Igor Dodon, nu a dorit să comenteze acțiunile contracandidatului său. "Chirtoacă intră în isterie. Nu are decât să continue la fel. Noi mergem ferm înainte conform angajamentului", a spus acesta, evitând să răspundă la întrebarea jurnaliștilor dacă a falsificat Monitorul Oficial al României sau nu.

Amintim că Dorin Chirtoacă a mai depus o sesizare la Procuratura Generală, în care cere instituției să-l tragă la răspundere pe Igor Dodon pentru falsificarea Monitorului Oficial al României.

Sursa: UNIMEDIA

0