476

„+1 VOT Chirtoacă” - campanie online pentru mobilizarea tinerilor la alegerile din 19 iunie

Foto: +1 campanie
  „+1 VOT Chirtoacă” este o campanie online, neafiliată politic, lansată azi, 15 iunie, de către un grup de bloggeri, cu scopul de a stimula participarea tinerilor în turul II al alegerilor din 19 iunie. 

În cadrul campaniei, utilizatorii rețelelor sociale Facebook, Odnoklassniki și Twitter își vor schimba poza de profil cu logo „+1”, prin care vor confirma participarea în alegeri și își vor invita prietenii să se prezinte la 19 iunie la urna de vot.

Bloggerii vor avea posibilitatea să preia pe propriul blog bannere de diferite dimensiuni de pe site-ul plus1vot.com cu mesajul „+1 VOT Chirtoacă” și să-și invite cititorii să participe în turul II al alegerilor de duminică.

În cadrul campaniei, utilizatorii online vor organiza joi, 16 iunie, ora 12:00, „repetiția generală” a unui dans (Barbra Streisand) în timpul căruia vor scrie cu corpurile lor sloganul „+1 VOT Chirtoacă” în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), prin care vor transmite tinerilor mesajul de participare la vot. Evenimentul va fi susținut de mai multe vedete și personalități publice autohtone.

Ulterior, în ziua alegerilor, duminică, 19 iunie, ora 12:00, în PMAN va fi organizat oficial dansul „+1 VOT Chirtoacă”, la care sunt invitați să participe toți doritorii.

Vezi detalii despre acțiune pe pagina „+1 VOT” de pe Facebook. 


0