1255

Sportivii pentru Dorin Chirtoacă

 
Sportivii de performanţă îndeamnă chişinăuenii să voteze la 19 iunie candidatul liberal, Dorin Chirtoacă. ,,Dorin Chirtoacă are calităţile necesare de a fi un bun primar, este tânăr şi energic, este un mare patriot, a făcut lucruri bune pentru Chişinău şi credem că va face şi în continuare lucruri bune”, a declarat Ilie Buiuc, antrenor la Şcoala Republicană de Judo în cadrul unei conferinţe de presă de luni, 13 iunie.
 
La conferinţa de presă au fost prezenţi peste 100 de sportivi de performanţă şi antrenori din Republica Molodova. Ei au îndemnat toţi sportivi, dar şi oamenii de bună credinţă să nu fie indiferenţi şi să participe la 19 iunie, la alegerile din turul doi, iar votul să-l acorde candidatului liberal Dorin Chirtoacă.
 
,,Întotdeauna când am avut nevoie de susţinere, Dorin Chirtoacă s-a oferit să ne ajute, s-a implicat activ în mai multe proiecte, cum ar fi ,,Prima Casă”, care oferă posibilitatea sportivilor, dar şi altor categorii sociale să-şi achiziţioneze propriul apartament”, a spus Ruslan Bodişteanu, dublu campion la lupte libere.
 
Solicitat de reprezentanţii mass-media să comenteze îndemnul sportivilor, Dorin Chirtoacă a spus că ,,aştept ca şi jurnaliştii să se solidarizeze pentru un candidat sau altul”. ,,Apreciez că are loc o solidarizare a întregului municipiu Chişinău. Înseamnă că oamenii îşi doresc un oraş prosper şi european, dar nu unul retrograde şi comunist”.
 
ARENA precizează că la 19 iunie, pentru turul doi al alegerilor locale pentru Primăria Chişinău vor concura candidatul PL, Dorin Chirtoacă şi candidatul comunist, Igor Dodon.
 
arena
0