504

Chirtoaca: Igor Dodon a falsificat Monitorul Oficial al Romaniei

 Declaratia a fost facuta astazi de contracandidatul sau Dorin Chirtoaca in cadrul unei conferinte de presa. Ieri la sedinta Legislativului Igor Dodon a declarat: "În calitate de deputat a parlamentului R. Moldova vin cu o interpelare pe numele procurorului general privind multiplele cazuri de corupţie înregistrate la primăria Chişinăului şi implicarea directă a primarului general, dl. Dorin Chirtoacă în schemele de corupţie şi de trafic de influenţă.
 
Dodon l-a acuzat pe Chirtoacă că ar fi organizat achiziţia de carburanţi pentru parcurile municipale prin companii ce aparţin membrilor PL iar rutele de microbuz din capitală sunt distribuite ilegal. Totodată, candidatul PCRM anunţă că troleibuzele cumpărate de primărie au fost achiziţioante printr-o schemă frauduloasă. De asemenea, Chirtoacă este acuzat că ar fi oferit dreptul exclusiv de a plasa panouri publicitare în Chişinău, unei rude apropiate.
Astazi Dorin Chirtoaca a declarat ca Igor Dodon a facut declaratii false si a prezentat documente false, adica a falsificat un document al statului roman - Monitorul Oficial al Romaniei.
 
Candidatul PL a spus: "Astăzi am prezentat minciunile lui Igor Dodon. El a pretins că noi am efectuat tranzacții ilegale, astfel ca azi ne adresăm procuraturii să investigheze faptele si declaratiile lui Dodon si cerem tragerea la raspundere a acestuia. Ne vom adresa si in instanta de judecata, vom cere incasarea contravalorii a 100 de troleibuze noi pentru a le cumpara pentru municipalitate.
 
A vrut sa ajunga la primarie dar drumul ii este la puscarie. Vreti un "julic" la primarie votati Igor Dodon! Nici la coada vacii nu pot fi admise astfel de persoasne, a conchis Dorin Chirtoaca.
 
Cu citeva minute in urma Dodon a declarat ca nu comenteaza aceste aberatii, iar Chirtoaca este un showman.
 
tv7

0