480

Chirtoacă mulţumit de rezultatele EXIT-POLL-ului, dar în aşteptarea celor finale

Este mulţumit de rezultatele EXIT-POLL-ului, însă este în aşteptarea rezultatelor finale ale Comisiei Electorale Centrale. Este vorba de Dorin Chirtoacă, care a făcut declaraţii la ora 21:00 de la sediul Partidului Liberal, odată cu închiderea secţiilor de votare şi prezentarea primelor date EXIT-POLL pentru municipiul Chişinău.

"Rezultatele EXIT-POLL-ului sunt îmbucărătoare, dar suntem în aşteptarea rezultatelor oficiale. Nu a mai rămas mult. În câteva ore aflăm rezultatele finale. Sperăm să fie aproape de cele prezentate de EXIT-POLL. Noi mulţumim cetăţenilor care au participat la alegeri - celor care au votat pentru candidaţii PL la funcţia de primar şi consilieri, care au susţinut candidaţii din partea partidele din AIE. Noi dorim să fie constituită o majoritate democrată. Eu cred că ar fi bine ca mâine reprezentanţii partidelor democratice să ne întâlnim pentru a conveni crearea unei Alianţe", a declarat prim-vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă, candidatul formațiunii la funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

La rândul său, preşedintele liberalilor, Mihai Ghimpu, s-a arătat de asemenea mulţumit de datele prezentate. "Azi, mâine, oricum Dorin Chirtoacă va fi primar general al municipiului Chişinău. Este meritul cetăţenilor care au înţeles că schimbarea care s-a produs în 2007 trebuie dusă până la capăt. Chirtoacă este o persoană onestă, competentă şi are în spate o echipă de profesionişti", a declarat Ghimpu.
 UNIMEDIA.md
0