400

ROBINZONII DE PE BÂC: Gospodarul Dodon face garduri, iar Chirtoacă sparge NUCI DE COCOS şi curăţă cartofi!

 
Candidatul PCRM la funcţia de primar de Chişinău, Igor Dodon, nu şi-ar dori să ajungă cu oponentul său liberal, Dorin Chirtoacă, pe o insulă nelocuită. Dacă, însă, acest lucru s-ar întâmpla, atunci l-ar salva de foame şi l-ar pune să curăţe cartofi.
 
„Asta ar fi o companie neplăcută. L-aş salva de la foame, permiţându-i să trăiască pe acelaşi teren cu mine. L-aş pune să curăţe cartofi, nuci de cocos sau ce o fi pe acolo, în timp ce eu aş amenaja teritoriul”, susţine Dodon, într-un interviu acordat revistei VIP Magazin.

În acelaşi interviu, Dodon îl acuză pe Chirtoacă de faptul că abuzează pe ascuns de maşina de serviciu. „Unii umbă ziua cu maşina veche, să-i vadă lumea, iar noaptea gonesc cu maşina luxoasă de serviciu. Cred că oricărui politician pragmatic i-ar prinde bine să înveţe câte ceva din talentul de demagog al lui Dorin Chirtoacă. Ar fi caziul să înveţe să muncească, fără a politiza munca şi să se antreneze în a oferi rezultate”, a mai spus Dodon.

Reamintim că luni, 30 mai, în cadrul emisiunii „Vreau să fiu primar”, de la postul de televiziune PRO TV Chişinău, candidatul PCRM Igor Dodon a fost acuzat de oponentul său Dorin Chirtoacă de faptul că şi-ar fi îmbogăţit rudele, în perioada când a deţinut funcţia de vicepremier.

„Ruda apropiată a lui Igor Dodon, Olga Dodon, în vârstă de 29 de ani, are o colecţie de 5 maşini de lux, pe care o deţine împreună cu familia Voronin”,a declarat Chirtoacă, prezentând şi imaginile autoturismelor.

"Chirtoacă poate fotografia toate maşinile din Chişinău şi să spună cu sunt ale mele. Însă dacă măcar 5% din cele ce spune corespund adevărului, unde sunt dosarele intentate pe numele meu", a replicat Igor Dodon.
 
24h 
0