502

Dodon: "Nu concurez cu o doamna!". Buliga: E un misogin!

Cu cat ne apropiem mai mult de alegeri, cu atat lupta concurentilor electorali pentru fotoliul capitalei devine mai acerba.
De aceasta data duelul politic se da intre democrati si comunisti. Primii acuza candidatul PCRM la functia de primar al capitalei, Igor Dodon, ca ar fi tiparit cele doua ziare false "Ziarul de Chsinau" si "Timpul Chisinaului" in Transnistria. Acuzatia vine chiar de la democrata Valentina Buliga.


In replica, Igor Dodon a spus ca nu vrea sa polemizeze cu o doamna, mai ales ca o stimeaza pe Valetina Buliga.
"Cand faci astfel de declaratii trebuie sa vii si cu probe, ceea ce nu s-a facut. Buliga este o domana pe care stimez, dar cu care nu vreau sa ma duelez politic. Nu vrea sa fac asta cu o doamna", a spus Igor Dodon.


Reactia comunistului nu i-a convenit candidatei la sefia capitalei, care a spus ca este "una ofensatoare la adresa femeilor care se implica in politica".


"Acest gest poate fi tratat ca un act de discriminare pe criterii de gen. Gestul misogin al lui Dodon se explica printr-o teama banala de a intra in discutii mai serioase. El incearca astfel sa sustraga atentia de la departamentul de diversiuni electorale din staff-ul PCRM, sursa celor mai urate actiuni de denigrare in Moldova pe parcursul a mai mult de zece ani", a replicat democrata.


stireazilei.md

0