560

Voronin comentează afirmațiile lui Godea: Nu i-a pus nimeni lacăt la gură!

Vladimir Voronin nu are o părere bună despre acțiunile fostului prim-vicepreședinte PLDM, Mihai Godea. Potrivit liderului PCRM, nu e simpatic ce face colegul său din Parlament. Mai mult, Voronin spune că toate acuzațiile lui Godea cu privire la controlul economiei de 3 Vlazi nu sunt decât o justificare pentru acțiunile sale. 

"Nu este simpatic când cineva care nu și-a găsit rolul și locul într-un partid politic începe a face dezvăluriie în diferite direcții și domenii. El nu era ultimul în partid, nu i-a pus nimeni lăcată la gură", a declarat zilele trecute Voronin într-o intervenție la PublikaTV.

Potrivit lui Voronin, acuzațiile lui Mihai Godea vin în contextul în care acesta trebuie să promoveze ceva, să justifice acțiunile sale.

UNIMEDIA amintește că Mihai Godea i-a acuzat pe Vlad Filat, Vlad Plahotniuc și Vladimir Voronin că ar controla economia țării. "Economia R. Moldova este controlată de 3 grupuri de business. Lumea îi cunoaște - este vorba despre un grup controlat de familia Voronin, grupul controlat de Vlad Plahotniuc și cel controlat de Vlad Filat. Sunt 3 Vlazi care fac legea în economia R. Moldova. Astfel, interesele s-au ciocnit în 3 poluri, motiv care nu permite avansarea pe calea reformelor. Politicienii se comportă ca staruri de cinema. Se sufocă business-ul mic și mijlociu", declara Godea în cadrul unei conferințe de presă de săptămâna trecută.
unimedia.md
0