427

Chirtoacă: Soluția este absentă și rezultă că nu are ce să spună locuitorilor mun. Chișinău

 Ideea candidatului liberal la funcția de primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, de a avea o dezbatere publică la Stația de Epurare, joi, 12 mai, cu contractandidatul său din partea PCRM, Igor Dodon nu a fost acceptată.
 
Întâlnirea a fost stabilită pentru ora 12:00, dar după 7 minute trecute, Chirtoacă a spus că nu mai așteaptă, propunând soluțiile pentru următorii 4 ani de guvernare a capitalei.
 
”Am oferi cu plăcere cuvântul contracandidatului meu, dar constatăm că soluția nu a venit, este absentă și rezultă că nu are ce să spună locuitorilor mun. Chișinău cu privire la problema aprovizionării cu apă, întrucât deja există o tradiție a lor de a minți”, a fost replica primarului degrevat Chirtoacă. 
 
După ce și-a potrivit ochelarii pe nas, ”nici o problemă, să dăm drumul și să tragem aer în piept, aerul e curat, miroase frumos, aici la Stația de Epurare, după 42 de ani”, primarul degrevat a început discursul său.
 
Solicitat de presă, Dodon a spus că Chirtoacă nu este persoana care să-i dicteze unde să se ducă. ”El trebuie să răspundă în faţa mea şi a chişinăuienilor pentru haosul din capitală”, a fost replica lui Igor Dodon.
 
Amintim că, ieri, Dorin Chirtoacă i-a trimis o invitație lui Igor Dodon de a participa la dezbateri publice pentru a identifica soluţia de fiecare dintre candidaţi pentru modernizarea serviciului de aprovizionare cu apă a locuitorilor mun. Chişinău şi respectiv a tratării apelor uzate.

ARENA.md
0