366

Dodon cheamă la duel: să vină Chirtoacă şi Filat

 
Deputatul comunist, Igor Dodon a lansat o invitaţie concurentului său electoral la funcţia de primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă.
 
„Pentru mâine la orele 13.00, la Alba Iulia, sper să avem o dezbatere publică în faţa cetăţenilor, unde vom discuta despre toate problemele Chişinăului. Cei de la PL, dacă şi-au dorit să obţină întrevederi astăzi, trebuia să vină cu invitaţiile ieri cel puţin”, a menţionat Dodon.
 
Potrivit deputatului comunist, au mai fost invitaţii şi din partea premierului Vlad Filat, care a spus că este gata să discute într-o sală de sport.
 
„Vreau să-i ofer această posibilitate şi îl invit duminică, la orele 10.00, la un meci de volei, deoarece este un joc de echipă. Sunt convins că vom avea ce discuta în privinţa campaniei electorale, dar şi în privinţa colaborării mele, Dodon Igor, în calitate de primar după 5 iunie cu dl Filat în calitate de premier”, a mai declarat Igor Dodon.
 
De menţionat, că anterior liberalul Dorin Chirtoacă l-a invitat pe Igor Dodon la o dezbatere publică referitor la situaţia Staţiei de epurare a apelor de pe strada Lunca Bâcului. O invitaţie similară a fost lansată şi de către premier la un meci sportiv. 
 
Sursa: Politik.md
0