903

Godea spune de ce a plecat de la Filat: Apropierea PLDM de PCRM şi pericolul alianţei roşu-verde

04-05-2011.

Mihai Godea şi-a anunţat colegii de partid că pleacă din rândurile PLDM. Prim-vicepreşedintele PLDM a făcut anunţul în cadrul şedinţei de urgenţă a formaţiunii, întrunită azi, 4 mai.

Ulterior, Mihai Godea a declarat că a plecat din partid deoarece nu este de acord cu modul de luare a deciziilor. El a mai punctat că ultima picătură care l-a determinat să ia decizia de plecare este apropierea PLDM de PCRM şi o posibilă alianţă a acestora în viitor. "Transmit un avertisment. Ceva e putred în Danemarca noastră, există un real pericol al revanşei comuniste şi nu puteam să privesc pasibil la acest lucru", a precizat acesta.

" Dacă plecarea mea din PLDM va însemna schimbări interne în partid, înseamnă că mi-am îndeplinit misiunea", a mai declarat Mihai Godea.

Acesta a mai menţionat că l-a bucurat sprijinul şi simpatia pe care le are din partea colegilor de partid.

Mihai Godea a anunţat, de asemenea, că în Parlament va rămâne independent şi nu va adera la niciun partid.

http://www.publika.md/godea-spune-de-ce-a-plecat-de-la-filat--apropierea-pldm-de-pcrm-si-pericolul-aliantei-rosu-verde_313841.html
0