Поиграем в AION ?
http://aion.warmd.net
Бесплатный сервер Aion - Это многопользовательская онлайн игра. 1) Сервер базируется на ядре команды \"Молния\" \"Lightning\". 2) Сервер работает круглосуточно. 3) Нет и не было никогда вайпов со дня открытия сервера. 4) Правильная администрация. 5) Серверные рейты x2.
Люди давайте поиграем на нашем сервере!
Давайте подружимся и создадим свою тусовку и в реале и в виртуале !
ЖДЕМ ВСЕХ ЖЕЛАЮЩИХ !
Întrebări sau răspunsuri?
Întrebare:
1. Cifre concrete şi demonstrabile - investiţii şi venit?
Rustik buna intrebare dar putini iti vor oferi asa date, exemple se pot gasi pe internet, trage o privire pe despreafacerileonline.blogspot.com , dar pentru asta si am deschis asa topic ca sa am intrebari. Asa ca in curind iti voi da ceva exemple concrete.
Ca ex. mi-am amintit ca acuma recent un prieten de al meu elaboreaza un internet magazin si pentru asta el a cerut 800 dolari. Asta e bine caci el stie a elabora si chiar si eu cunosc desi la moment nu pot sa-i dau un exemplu fiindca ele au fost inchise din cauza ca proprietarii lor au citit povesti despre afaceri pe internet. Am facut multe greseli si eu, si de aia doresc sa comunic cu publicul sa facem schimb de experienta. Avem un exemplu concret www.simpals.md
RUSTIK te invit sa citesti un mica referinta la intrebarea ta pe blogul meu http://despreafacerileonline.blogspot.com/
"... josany..."-
Am și eu un business pe internet. VÎnzări la prima mînă de produse casnice, cu livrare la domiciliu.
De pe fiecare dolar, am 50 cenți venit.
Ma ierti ca asa greu am raspuns, interesant ce spui tu, asta se primeshte ca ai 50 %, vre-o programa de parteneriat sau propriile voastre produse, la noi e cam problematic inca cu magazinele online desi isi iau amploare. Uite daca doresti descrie ceea ce faci intr-un articol si trimitel pe thrueword@ gmail.com vei scrie o istorioara despre afacerea ta, cred ca e cinstit sa imparti cu altii experienta ta, vei afla si tu opinii noi. Eu voi fi bucuros.
Daca esti tinar si doresti sa ai propriul tau Busness la cheie, te chem pt detalii in privat..Daca esti o persoana activa,indiferent care-i virsta sau studiile pe care le detii,poti reusi sa ai un venit de la 500 $ chiar din prima luna,activind doar in timpul tau liber,
verega.vitalie@mail.ru 068961805