911

Traian Vasilcău : SISTEM CORUPT CUM NU S-A MAI VĂZUT! (Ce-am scris instituțiilor naționale și internaționale)

februarie 7, 2011   PETIŢIE
 Prin prezenta, rog să întreprindeţi măsurile de rigoare în scopul sancţionării şi stopării acţiunilor ilegale ale Judecătorului Curţii de Apel Chişinău, Sergiu Arnăut, care a admis în biroul său o persoană în afara şedinţei de judecată, demonstrând astfel, că procesul de judecată nu va fi obiectiv şi că dl Sergiu Arnăut are interes material în acest proces.
 În fapt declar, că în decembrie 2010 am depus o cerere de chemare în judecată la Curtea de Apel Chişinău privind recuperarea prejudiciului cauzat de compozitorul şi deputatul în Parlament Ghenadie Ciobanu şi alţi pîrîţi prin lansarea publică a muzicalului „PORŢILE” fără acordul meu de textier, încasarea prejudiciului material egal cu venitul realizat de persoanele care au violat dreptul meu de autor al textului Muzicalului „ PORŢILE ” prin folosirea în mod ilicit a operei create de mine –500 ooo euro, încasarea venitului ratat în mărime de 300 000 euro, încasarea prejudiciului moral – 100 000 euro.
Pînă în prezent n-a fost numită nici o şedinţă de judecată.
 La 31 ianuarie 2011 am primit la domiciliu două scrisori recomandate: una de la Curtea de Apel (în care era citaţia pentru data de 16.02.11) şi alta de la Ghenadie Ciobanu (în care era o cerere reconvenţională).
IMPORTANT ȘI EXTRAORDINAR: Ambele scrisori au fost expediate de Ghenadie Ciobanu de la  oficiul poştal nr.2005, unde Ghenadie Ciobanu locuieşte (Mun.Chişinău, str.Petru Rareş 41/1).
 Mai mult ca atât, ambele plicuri sunt scrise de mâna lui Ghenadie Ciobanu.
 Dispun de  un şir de manuscrise  purtînd caligrafia  compozitorului Ghenadie Ciobanu, dar şi aşa se vede cu ochiul liber că este acelaşi scris.
 Conform Hotărârii CSM nr. 351/14 din 15.11.2007, în scopul respectării prevederilor art.116 din Constituţia RM, art.26 din CPC, se interzice accesul părţilor şi a reprezentanţilor acestora în birourile judecătorilor în afara şedinţei de judecată.
 Acum Vă întreb:
1. Cum se face, că citaţia mea a ajuns în mâna lui Ghenadie Ciobanu, dacă n-a fost numită nici o şedinţă de judecată până la 16.02.2011?
 2. De ce judecătorul a discutat cu Ghenadie Ciobanu în afara şedinţei de judecată şi i-a transmis dlui Ciobanu citaţia pentru mine?
 3. Sau poate deputatul în Parlamentul RM, Ghenadie Ciobanu, mai lucrează şi grefier la Curtea de Apel cu judecătorul S.Arnăut?
 Este compatibilă funcţia de deputat  PLDM cu cea de grefier?
Rog să puneţi capăt acestei fărădelegi în RM!
 Dacă şi deputaţii în Parlament nu respectă legea, despre ce fel de Plan de acţiuni pentru Regimul liber de vize în Europa vorbiţi Dvs. de la tribune, despre ce fel de luptă cu corupţia trîmbițați  mereu , dacă în R Moldova  chiar deputaţii susţin corupţia?
Eu, Traian Vasilcău, sunt un simplu cetăţean.
 Explicaţi-mi, Vă rog : AVEM JUSTIŢIE ÎN RM SAU DOAR CORUPŢIA A MAI RĂMAS?
 Cu deosebită consideraţiune,
Poetul Traian Vasilcău,
Membru al Uniunii Scriitorilor din Moldova și România
P.S. Încă în campania pentru alegerlie din noiembrie 2010, candidații PLDM au semnat un angajament privind LUPTA CU CORUPȚIA și au promis că prima lor inițiativă în noul Parlament va viza anularea IMUNITĂȚII PENTRU TOȚI DEPUTAȚII ȘI JUDECĂTORII.
Și asta  deoarece, potrivit lor, CORUPȚIA VA PUTEA FI STÎRPITĂ DOAR DACĂ TOȚI CETĂȚENII VOR FI PUȘI ÎN FAȚA LEGII, FĂRĂ SĂ SE ASCUNDĂ ÎN SPATELE FOTOLIILOR CE LE DEȚIN…
…O rezistență aparte depun la această temă JUDECĂTORII…
…Anularea imunității parlamentare va fi subiect de discuție în Legislativ ABIA LA TOAMNĂ! ( ȘTIREA ZILEI, 6 FEBRUARIE 2010).
Sistem corupt cum nu s-a mai văzut  e R Moldova din Ieri, din Azi și Dintotdeauna?

http://traianvasilcau.wordpress.com/2011/02/07/sistem-corupt-cum-nu-s-a-mai-vazut-ce-am-scris-institutiilor-nationale-si-internationale/
0