2290

Blondele castiga mai bine

 
Blondele castiga mai bine, in comparatie femeile brunete sau roscate. Cel putin acestea sunt rezultatele unui sondaj efectuat in Marea Britanie pe un esantion de 3.000 de femei cu profesii diferite.

Daily Mail a publicat rezultatele acestui sondaj care arata ca blondele castiga, in medie anual, cu 1.500 de euro mai mult decat brunetele. Studiul a mai dovedit ca in pofida faptului ca sunt mai bine platite, majoritatea blondelor sustin ca nu sunt pretuite la adevarata valoare tocmai din cauza culorii parului. In replica brunetele sunt convinse ca sunt apreciate de colegi.

Studiul a mai aratat ca roscatele isi schimba cel mai des locul de munca si ca sunt mereu in cautarea unor salarii mai mari si a functiilor de conducere. Brunetele stau mai mult timp in acelasi loc de munca. Roscatele prefera sa lucreze de acasa si spun ca ar munci oricat pentru a castiga mai multi bani.

Una din conscluziile studiului arata ca blondele obtin cel mai usor o diploma universitara, prin comparatie cu brunetele si roscatele.

0