Cum trebuie onorata nevasta prin bataie
Ni s-a spus si se repeta tot timpul ca noi trebuie sa onoram autoritatile religioase. Iata insa ca o autoritate religioasa musulmana ne invata cum trebuie onorate nevestele. Nu cu vorba ci cu
ciomagul!
Nu, nu este o gluma. Acest mulah caruia i se ia un interviu de catre alt musulman ne explica modul cum trebuie batuta o nevasta, precum si in ce imprejurari. Interviul este dublat in engleza asa ca puteti sa controlati veridicitatea explicatiilor pe care le dau in romaneste.
Femeile trebuie batute cu un ciomag descris in detaliu de acest mulah. Trebuie ca de fiecare data sa li se dea cate zece lovituri zdravene. Dar nu peste cap, ci de preferinta peste partile moi , de la brau in jos. Important este ca bataia sa nu lase urme prea vizibile!
Intre lovituri trebuie facuta cate o scurta pauza.
Nevestele trebuie onorate de cate ori este cazul.
Dar cand e cazul sa-ti bati nevasta?
Cand greseste retzeta de mancare? NU!
Cand nu are grija de curatenie? NU!
Numai intr-un singur caz: cand barbatul vrea sa copuleze cu ea si ea nu vrea!
Adica in alte cuvinte cand nu accepta sa fie…violata!
Ca, se intreaba acest om sfant, ce sa faca barbatul daca nevasta nu vrea sa fie fututa? Nu are alta alternativa decat sa-si onoreze nevasta prin bataie!
Sa nu uitam ca religia musulmana ca si cea iudaica si cea crestina, recunosc acelasi “dumnezeu”: dumnezeul lui Abraham, Isaac si Iacob.
Si ca nu numai musulmanii dar si iudeii si crestinii au aceleasi carti sfinte (scripturi!). Si ca Biblia contine Torah evreieasca, si ambele prevad “pedepse” si mai rele pentru femei! Daca o fata se marita fara a fi virgina, ea trebuie ucisa, spune Vechiul Testament. care nu a fost abrogat inca de nimeni. Nici de Isus Cristos!
Intre noi fie vorba, si crestinii fac la fel ca musulmanii. Cand locuiam in Bucuresti m-am trezit odata cu un vecin ca bate la usa si imi cere sa dau muzica mai mica. Peretii erau cam subtiri! Cu ocazia asta m-a intrebat: “dar spune vecine, se aude cand imi bat nevasta?” I-am raspuns in bataie de joc: “nu vecine, poti sa dai in ea ca in burduf. Nu se aude cand dai, se aude numai cand ea tzipa!”