1840

Scoala Auto: O tanara si-a bagat instructorul la spital chiar in timpul orelor

 
In timpul orelor de instructaj auto, un automobil a iesit pe contrasens si a intrat in coliziune cu o alta masina. Atat tanara care se afla la volan, cat si instructorul auto au suferit diverse leziuni corporale.

Incidentul a avut loc pe soseaua Balcani, in preajma localitatii Dumbrava. Femeia care conducea un Volkswagen Golf a iesit pe carosabil de pe acostament, a pierdut controlul volanului si a ajuns pe contrasens. „Tanara, in varsta de 18 ani, nu s-a descurcat cu manevrarea automobilului si acesta a fost intors la 45 de grade in raport cu traiectoria drumului. Automobilul care se deplasa pe contrasens nu a putut evita coliziunea”, ne-a declarat ofiterul de presa al Comisariatului General de Politie, Uliana Catan.

In urma tamponarii, atat tanara aflata la volan, cat si instructorul au suferit diverse leziuni. Soferita a fost internata cu fractura mainii drepte, iar instructorul cu mai multe fracturi. „Cel mai mult a avut de suferit instructorul, deoarece automobilul a fost tamponat in partea in care se afla instructorul. Tanarul, in varsta de 30 de ani, a fost internat cu cateva coaste rupte, traumatism al cutiei toracice si excoriatii pe membre si fata”, a precizat Catan.

Al doilea automobil implicat in accident era condus de catre un cetatean din Romania. Barbatul de  49 de ani nu a fost traumatizat in urma impactului.

Primele cercetari arata ca tanara a pierdut controlul volanului din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Cazul se investigheaza, ancheta fiind intrerupta din cauza internarii persoanelor implicate.
 
Sursa: EVENIMENTUL ZILEI

0