852

„Dansatorul” Ghimpu nu vrea să încurce Mafiei .

04 Nov 2010 .

Președintele interimar al țării, Mihai Ghimpu, declară că elementele din campania antimafie, promovată de Sergiu Mocanu, reprezintă o reglare de conturi. „Eu, ca președinte, nu vreau să mă implic atunci când au loc reglări de conturi. Timpul va arăta care a fost mai deștept și care mai prost", a precizat președintele interimar în cadrul emisiunii Fabrika de ieri seara de la PublikaTV.

Astfel, Președintele interimar, care pretinde a fi conducătorul țării, se spală pe mâini de responsabilitatea de a proteja propriul popor de tâlhari care folosesc resursele statului și banii poporului pentru a se îmbogăți.

Domnule Ghimpu, în cei 10 ani de studii la facultatea de Drept, trebuia să prindeți o idee: Justiția nu se referă la cel care este mai deștept și care este mai prost, iar procesul Justiției nu se numește "timpul va arăta". Ca să traducem pe înțelesul tuturor, Dvs. spuneți: eu, președintele interimar, numesc Justiția "reglare de conturi", iar oamenilor nu le rămâne altceva decât să se apuce de furci și să se ucidă între ei ca în Evul Mediu, iar dacă cei care fură poporul sunt mai "deștepti", "timpul va arăta" cât este de bine să furi bietul popor. Desigur, domnule dansator, nouă la toți ni s-a năzărit că au fost preluate afaceri, au fost puși oameni nevinovați la dubă, au trecut industrii intregi într-o noapte în proprietatea mafiei! Halal de așa democrație, Dle Ghimpu! Cât Dvs. exersați pașii de dans în discotecile din Moldova, organele de Stat ca Procuratura, CCCEC și Curțile de Justiție fac mendrele mafioților - terorizează businessmanii, care prin coincidență sunt și sursa Dvs. de salariu. Iar Dvs. numiți "reglare de conturi" această teroare. Numiți-o atunci până la capăt: este o reglare de conturi între organele de stat ale cărui conducător suprem sunteți și poporul pe care pretindeți să-l conduceți!

Potrivit lui Ghimpu, protagoniștii acestui episod politic se folosesc sau s-au folosit unul de altul. Referindu-se la presupusele probe foto prezentate ieri de Sergiu Mocanu în conferința de presă cu referire la CCCEC, Mihai Ghimpu a declarat că susține ideea precum că cele mai frumoase case din Moldova aparțin judecătorilor. "Este adevărat că cele mai frumoase case din Moldova aparțin judecătorilor și procurorilor. " Dle Ghimpu, dar poate ne dați și probe? Sau afirmațiile Dvs sunt mai presus de lege și nu au nevoie de probare? Caci tot Dvs. cereați până la absurd probe de la alții.

În plus nu putem să nu remarcăm că Dvs. prin această atitudine cinică, jigniți acele persoane nenorocite de Justiția moldovenească, oameni care și-au pierdut ani în pușcarie, și-au distrus sănătatea și viața, așteptând să li se facă dreptate, iar președintele lor numește asta "reglare de conturi".

Mihai Ghimpu continuă: "Nu pot să spun nimic despre directorul CCCEC. Eu nu pot investiga aceste lucruri pentru că nu sunt Procuror General. Pentru a evita astfel de situații pe viitor cetățenii trebuie să voteze oameni care nu vor mai permite corupția în instituțiile judiciare", a spus Ghimpu, evitând să dea un răspun clar de ce AIE nu are rezultate în acest sens la un an de guvernare. Aici am fi curioși să aflăm cum de aveți obrăznicia să ne cereți voturile pentru ceea ce ați promis un an în urmă și nu ați făcut NIMIC?

Întrebat de viitorul Alianței, Mihai Ghimpu crede în viitorul luminos al acesteia, spunând că cele 4 partide democratice au demonstrat în ultimul an că pot guverna bine țara. "Cred că cetățenii înțeleg acest lucru, iar asta ne va duce la o victorie cu mai multe mandate decât la 29 iulie 2009", a conchis Ghimpu. Adică, în contradicție cu cele spuse mai sus că "cetățenii trebuie să voteze oameni care nu vor mai permite corupția în instituțiile judiciare" ne invitați să credem că cei care au pus Procuror general la cheremul Mafiei, cei care vând și cumpără posturi cheie în stat, cei care "nu se implică în reglări de conturi" între Mafie și Popor?

Sau Dvs. preferați să luptați cu victimele Mafiei în loc să luptați cu mafioții?

Mai bine să continuați să exersați dansul …

http://www.jurnal.md/ro/news/-dansatorul-ghimpu-nu-vrea-sa-incurce-mafiei-195359/

0