1029

Sergiu Mocanu şi Partidul "Pentru Neam şi Ţară" vor lupta împreună împotriva mafiei din ţară

Sergiu Mocanu şi Partidul "Pentru Neam şi Ţară" vor lupta împreună împotriva mafiei din ţară. Declaraţia a fost făcută astăzi, 23 septembrie, de preşedintele PpNŢ, Nicolae Uţica, în cadrul unei conferinţe de presă.

 
"Am decis să ne unim forțele și să ne avântăm în lupta politică antimafie în alegerile parlamentare împreună. Sergiun Mocanu va fi capul listelor candidaților noștri", a declarat Uțică, care rămâne totuşi preşedintele formaţiunii.
 
Totuşi, cap de listă este Sergiu Mocanu, care devine astfel liderul neformal al mişcării. "Partidul pentru Neam şi Ţară a decis să adopte platforma campaniei antimafie și să meargă în alegerile parlamentare", a declarat Mocanu, precizând că sloganul mişcării politice  pe care o conduce va fi - Partidul "Pentru Neam şi Ţară", împreună cu Sergiu Mocanu uniţi împotriva mafiei.
 
Totodată, Mocanu a declarat că adversarii politici cu care va lupta în viitoarea campanie electorală va fi Partidul Democrat şi Partidul Comuniştilor din Republica Moldova." La această mişcare politică se vor alutura, în mod sigur, oamenii de afaceri care au fost alături de mine în mişcarea socială antimafie. Viorel Ţopa în mod sigur va fi alături de mine", a conchis acesta.
 
Sursa: UNIMEDIA


0