22051

Devamarea Automobilelor

Vreau sa cer un sfat tuturor utilizatorilor acestui sait.
Eu doresc sa-mi achizitionez un automobil si deoarece preturile la noi sunt foarte piperate la masinile de mina a doua iar anii si calitatea drumurilor si-au lasat amprenta pe majoritatea masinilor.Astfel ca cautind o masina de vreo 15 ani intilnesc doar carute si rugina pe roti(altfel nici nu pot fi numite) ne mai vorbind de raportul calitate - pret(de care nici nu sa pomenit vreodata fratilor).
Doresc nespus de mult o masina si cum alta solutie nu exista as vrea sa incerc sa mi se aduca o masina de peste hotare(ex. Lituania) cu un pret rezonabil insa apare o problema cu inmatricularea (inregistrarea) masinii daca este mai mare de 7 ani,desi ei confirma ca va fi totul in regula si legal cu inmatricularea.Insa legislatia RM dupa cite cunosc eu nu permite inmatriclarea masinii mai veche de 7 ani si nici chiar circularea ei in baza unei procuri.
Este oare posibil de a inregistra legal o masina adusa din Lituania mai veche de 7 ani in RM ?
Ma pot eu incredinta unor astfel de firme pentru a-mi aduce o masina ?
Astept raspunsurile voastre,expuneti-va parerile,experienta (daca ati incercat sa primit sau nu), daca merita sa incerc, cum e procedura si care firma este mai sigura,scrieti-mi pe sait...
Multumesc anticipat tuturor
0