1104

Chirtoacă în copilărie: A primit nota 2 la purtare și a riscat să fie arestat de poliție pentru că era "în confli

O colegă de clasă cu numele Olga Ciubotaru este prima dragoste a lui Dorin Chirtoacă * A primit de mai multe ori nota 2 la purtare, deoarece era "în conflict cu fetele", pentru care a riscat să fie arestat de poliție * Bunică îl fugărea cu bastonul * I-a fost și îi mai este dragă Andreea Marin. Informațiile au fost făcute publice de primarul capitalei Dorin Chirtoacă în cadrul unui interviu de la Radio Noroc.

Întrebat cine a fost prima dragoste, Dorin Chirtoacă a recunoscut că e vorba de o colegă de clasă cu numele Olga Ciubotaru: "I-am scris și un bilețel de dragoste. Inițial, a spus că l-a pierdut și m-am supărat pe ea. Apoi, mi-a zis că l-a găsit. Acum este căsătorită. Îi doresc sănătate și fericire. E un sentiment aparte și mai țin la ea".

Vicepreședintele PL a primit de mai multe ori nota 2 la purtare, deoarece era "în conflict cu fetele". "Într-o zi am riscat să fiu urcat în dubița poliției. Fugăream o fată cu alți câțiva băieți, având un băț de vreo doi metri. Deodată, a apărut tatăl fetei, care era polițist, însoțit de dubița poliției. Până la urmă cazul a fost soluționat amiabil", a comentat Chirtoacă.

Tânărul primar și-a amintit cum mergea cu bunica la prășit, care îl fugărea cu bastonul când fugea la scăldat.

Despre etimologia numelui de familie, primarul a menționat: "Chirtoacă înseamnă cel care bate toaca. "Chir" este un cuvânt în greacă sau turcă, care înseamnă un strigăt, o adresare..."

Întrebat dacă a fost îndrăgostit de Andreea Marin, cea cu care edilul capitalei făcuse o echipă la "Surprize - surprize", Chirtoacă a declarat: "Mi-a fost și îmi mai este dragă Andreea Marin".

Primarul a mai menționat că preferă singur să-și repare mașina. "Deși mulți spun că mașina mea roșie de 16 ani este veche, pot să menționez că ea este de două ori mai tânără decât mine. Mașina tatălui meu, un Jiguli, supranumit "o copeică", are peste 36 de ani și este foarte comodă în oraș", a mai adăugat zâmbind primarul.

Sursa: UNIMEDIA

BRAVO CHIRTOACA, ii sincer si un om de treaba, merita de votat!!!

0