1378

Proga pentru Baza de date...

Solicit ajutor!
Am nevoie de o programă, care să mă ajute să creez o bază de date care să activeze independent de o programă anume (pre exemplu o bază de date în excel fără existenţa excelului instalat nu o poţi utiliza), să poată fi accesată diferenţiat, ca admin şi ca utilizator, să fie posibil ca în acelaşi timp să poată fi utilizată de mai mulţi utilizatori şi de admin. Utilizatorii să poată introduce informaţia dar ulterior să o poată doar vedea fără a o putea schimba. Accesul utilizatorilor şi a administratorului să poată fi efectuat doar în bază de parolă care ar putea fi schimbată de administrator oricînd. Să nu solicite multe resurse şi să funcţioneze rapid cu posibilitatea accesului la aceasta prin internet. Informaţia din baza de date să poată fi vizualizată sub un număr cît mai mare de criterii.
Principalul - am nevoie de o progă simplificată prin intermediul căreia aşi putea crea o astfel de bază de date şi ulterior să administrez cu aceasta, ceva similar la Front Page care este utilizat pentru web.
Întrebarea - există aşa programe? dacă da vă ro să le numiţi.
0