Mircea Geoana, exclus din familie, PSD, obligat sa se prostitueze
Infrant sambata seata atat la puncte cat si la impresia artistica, la alegerile pentru presedentia PSD, de mai tanarul sau contracandidat, Victor Loredan Ponta, Mircea Geoana nu pare sa beneficieze de mai mult noroc nici acasa, fostul lider social-democrat trezindu-se cu toate lucrurile in strada si ialele de la casa schimbate.Potrivit unor surse apropiate, Mircea Geoana ar fi fost renegat de familie, imediat dupa anuntarea rezultatelor finale, aceasta saturandu-se se pare de presedentiile de o noapte si aflandu-se in prezent "in cautarea unei relatii mai de durata.""Mircea trebuie sa inteleaga ca nu e ceva personal. Asa se intampla in politica," spune Mihaela Ponta-Geoana fosta consoarta a fostului presedinte PSD. "Daca esti ales presedinte, ai unde sa dormi, ai masini, ai bani, ai case si ai si voie sa te joci cu flacara violet de doua trei-ori pe saptamana. Daca nu esti ales esti un nimeni, dormi pe banci prin parcuri si mananci din gunoaie! Asta e viata!"Intrebata ce crede despre decizia fiicei sale, soacra domnului Mircea Geoana, Elisabeta Papacostea spune ca "derbedeul a primit ce merita"."De cand l-am vazut prima oara mi-am dat seama ce poama e, un terchea-berchea. Nu o singura data l-am prins dand tarcoale oalelor prin bucatarie. Daca ar fi avut macar putina coloana vertebrata i-ar fi scuipat in ochi lui Vanghelie si ar fi ajuns presedinte!"Cu foarte putini bani la dispozitie si parasit de prieteni, colegi si parteneri Mircea Geoana spune ca si-a petrecut prima noapte de anonimat infasurat in ziarul Libertatea sub Podul Constanta dialogand cu un caine pe nume Marean."Sunt increzator ca beneficiind de sprijinul lui Marean as putea ajunge din nou presedinte al PSD in 20-30 de ani. In rest a fost grrrroaznic, toate pozele acelea cu fata de la Pagina 5 ma impungeau si nu ma lasau sa dorm. Imi este foarte foame. Ce n-as da sa vina Nastase la mine sa ma intrebe daca nu vreau sa-i numar ouale. Noroc cu cei doi soferi de tir turci care m-au lasat in cabina la caldura dupa ce le-am aratat buricul. Foarte neobisnuitiiacesti turci ca popor insa dupa 4 ani cu Radu Mazare in partid le-am vazut pe toate"Condamnat cel mai probabil la un trai mizer sau mai rau la o viata de cersator pe strazile din Bucuresti, Mircea Geoana spune ca se gandeste tot mai serios sa accepte acea oferta de presedinte al organizatiei PSD Tanzania. "Am auzit ca tinerii Tanzanieni sunt foarte dornici sa-si gaseasca noi mentori din tarile in care inca se mai fabrica pistoale mitraliera Kalasnikov. De asemenea constituie un avantaj faptul ca sunt alb, deoarece ei nu pun niciodata gura pe carne alba. Cred ca am sa incerc sa vad daca imi place. Daca totul merge bine poate am sa candidez si la presedintia tarii sau la presedintia altor tari care ma merita: Irak, Afghansitan, Liberia, Gagauzia etc."In alte ordine de idei, in calitate de nou lider ales al PSD, Victor Pontea si-a petrecut, asa cum prevede traditia, prima noapte in compania celor 7 noi sotii primite in dar, a adus ofrande zeilor sacrificand un membru PSD Braila apoi si-a petrecut dimineata in compania bufonului oficial al curtii, Marian vanghelie.