Prim Ministru Vlad Filat!
Filat si Negruta aloca 145,1 mii lei pentru tratamentul deputatului comunist Vladimir Eremciuc?Publicat la 21 December 2009; 601 afisari; Iata ce text am primit prin e-mail. Vad ca a fost trimis e-mailul si “Timpului”, si lui Dorin Chirtoaca.GUVERNULHOTARIRE Nr. 821din 14.12.2009cu privire la alocarea mijloacelor financiarePublicat : 18.12.2009 in Monitorul Oficial Nr. 187-188 art Nr : 907Guvernul HOTARASTE:Ministerul Finantelor va aloca, din fondul de rezerva al Guvernului, Asociatiei Curativ-Sanatoriale si de Recuperare a Cancelariei de Stat, 145,1 mii lei pentru acoperirea cheltuielilor legate de tratamentul domnului Vladimir Eremciuc.PRIM-MINISTRU Vladimir FILATContrasemneaza:Ministrul finantelorVeaceslav NegrutaNr.821. Chisinau, 14 decembrie 2009.Cei care mi-au trimis e-mailul – iar eu l-am verificat si un prieten mi-a confirmat ca este asa, gasind hotarirea in Monitorul Oficial, – imi scriu: “Stimati compatrioti, cum considerati, cu ce este mai valoros pentru tara un Eremciuc de a meritat un asemenea cadou, decat alti zeci de mii care nu-si pot permite nici sa se alimenteze decent?” As adauga: Cind o tara e in criza, un fost si un actual deputat comunist trebuie sa se trateze din banii publici? Si ce sa spuna parintii si bunicii romanilor si alogenilor saraci? Sau copiii care au nevoie de operatii peste hotare?Nu conteaza cine mi-a trimis mesajul, pentru ca il pot confirma “Timpul” si Chirtoaca.Aceasta postare este un raspuns vizitatorilor blogului, care ma intreaba “Ce am eu contra PLDM si a lui Filat?” Raspund - “Dar ce are Filat cu PCRM?” Comunistii trebuie trasi la raspundere sau tratati de bolile pe care le-au dobindit “muncind din greu” contra romanilor din R.Moldova?Vitalia Pavlicenco