524

Dan Balan se declara impotriva lui Geoana

Cum de ce? Pai, celebrul cantaret basarabean nu i-a spus, nu i-a cerut, nu l-a rugat pe Geoana sa taca? Chiar asa si i-a zis: “Geoaaaana, taci!”. Tot dupa asta a adaugat: “Te rog, te rog, opreste-te la magazin.” Nu ma intrebati ce magazin, ca nu stiu. Cine stie ce informatii are Dan Balan? Cert este ca da din casa multe chestii, iar unele detalii sunt extrem de intime. Zice: “Simte-ma, atinge-ma, da-mi mai multe. Suna-ma, scrie-mi, raspunde-mi la telefon si fa-o mai repede, mai repede. Asculta, vorbeste-mi mai mult!”Asta ma lasa fara replica. Waw! Va dati seama, stimati cititori?! Niciodata nu m-as fi gandit: Geoana si Dan Balan??? Dar, ce sa-i faci, dragostea nu se ascunde, da pe de-a dreptul! Un singur lucru nu inteleg, daca este atata pasiune intre cei doi, Dan Balan de ce il implora pe Geoana sa taca, de ce este impotriva lui Geoana?Pentru cei care nu ma cred, aveti mai jos un filmulet bomba, in exclusivitate, in care Dan Balan spune toate lucrurile precizate de mine mai sus. Numai ca o face in engleza.http://www.youtube.com/watch?v=PR814J6T_uA
0