Fostul SEF DE STAT: “Gorincioi este un merzavetz!", " Judecatoarei trebuie sa i se dea UN PUMN IN CAP!”
“Un merzavetz” - asa l-a caracterizat liderul PCRM, Vladimir Voronin, pe presedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Gheorghe Gorincioi. Fostul presedinte al tarii l-a acuzat pe Gorincioi ca si-a schimbat radical pozitia dupa alegerile din 29 iulie. “De foarte curand am aflat ca Gorincoi a devenit membru PCRM in 2004, cand vroia foarte tare sa mearga sa lucreze intr-o misiune diplomatica. Si a mers - in Amabasada Republicii Moldova in Rusia. Asa oameni ca el ii pot caracteriza doar cu cuvantul “merzavetz”. Nici nu vreau sa caut alte cuvinte. Ei sunt foarte periculosi, ei se culca sub fiecare putere”, a spus Vladimir Voronin astazi, intr-o conferinta de presa. Voronin s-a plans ca insititutia pe care Gorincioi o conduce incearca sa inchida gura presei procomuniste.“Politica care o duce el in CCA este indretata impotriva tuturor institutiilor mass-media. Astazi ei lovesc in mediile procomuniste. Vor fi alegeri anticipate, vom invinge, si atunci liberalii pregatiti-va!”, a adaugat liderul comunist. Totodata, Voronin s-a aratat indignat de decizia instantei, care l-a achitat recent pe Ion Chitoroaga, fost candidat pe listele PLDM, judecat pentru ca a agresat o echipa de la o agentie procomunista. “Priviti-l pe acest bolfos care a lovit in Omega. Trebuie sa se duca sa traga un pumn in cap judecatoarei celea si va avea dupa asta probe!”, a spus presedintele PCRM.Gheorghe Gorincioi nu a fost de gasit pentru a comenta acuzatiile. Solicitat de Stirea Zilei, membrul CCA, Corneliu Mihalache, cunoscut ca sustinator al PCRM in consiliu, a declarat ca este de acord ca “CCA inchide gura mediilor incomode”. “Pozitia mea este diametral opusa de cea a domnului Gorincioi. Eu nu fac parte din majoritatea care comite acum abuzuri in consiliu”, a precizat Mihalache.PS.Citi pumni in cap ias da eu acestui criminal.....