684

Uite cine a condus Moldova opt ani!!!

Voronin a venit nepregatit de lectie. In lipsa unui discurs scris din timp de consilierii sai, presedintele republicii si-a dat drumul la gura si perlele au curs garla.“Calitatea vietii nu este o chestiune sterila”, “In acesti opt ani de guvernare am imbunatatit situatia demografica din tara. Cand am venit noi la guvernare mortalitatea printre copii mai mici de un an era chiar mai mare decat in Africa”, “De cand suntem noi la guvernare au fost deschise mai multe internate, in special pentru copiii cu handicapat”, “Au fost deschise mai multe internate pentru batranii singuri. Nu numai in orase, dar chiar si in sate, asa ca taranii batrani se pot duce in fiecare dimineata acolo sa ia micul dejun si chiar pot sa faca cate o baie si apoi sa se duca acasa la pisica si catelusul lor”, “Inainte de a veni noi la guvernare se ara cu boii si se semana cu caleasca. Se inhamau chiar si oamenii concreti la jug”. Iata cateva din enormitatile care i-au facut sa rada pe jurnalistii puterii aflati in biroul de langa sala de sedinta a Guvernului, in care Voronin batea campii. Voronin nu a pierdut ocazia sa ii critice din nou pe liderii Aliantei pentru Integrare Europeana. “Iata ce am reusit noi sa facem in cei opt ani in care am guvernat. Am lucrat, nu am umblat ca acestia de acum care se bat pentru functii. Umbla sa fie vreo patru presedinti, patru vicepresedinti, patru prim-ministri. Vor sa imparta scaunele, dar nu se gandesc cum sa guverneze”, a spus Voronin.
0