Uai camsamalistilor si maldavenilor primitivi, ian recunoasteti care a batut-o pe Supac?!
Ina Supac, deputat PCRM, a fost batuta ieri in centrul mun. Chisinau. Politia ancheteaza cazulIeri, 4 noiembrie, in jurul orelor 18:00, deputatul PCRM Ina Supac a fost batuta in centrul mun. Chisinau de catre trei domnisoare. Politia ancheteaza cazul.Solicitata de UNIMEDIA sa comenteze situatia, Ina Supac a declarat: “Ma nedumereste faptul ca anume eu am fost tinta acestor atacatori. Inca nu cunosc daca m-au atacat pentru ca doreau sa ia de la mine careva lucruri valoroase sau pentru ca sunt deputat in Parlament din partea PCRM. Astept raspuns la aceste intrebari din partea organelor competente”.„Incidentul a durat cateva minute, timp in care m-au doborat la pamant fara ca sa spuna ceva. Mi-au luat geanta si au fugit. Un barbat, care era in trecere, a prins una dintre domnisoarele, care m-a atacat. Ulterior, a venit politia. Ea nu a dorit sa-mi spuna care au fost motivele, pentru care m-a atacat”, a mai adaugat deputatul PCRM.Deputatul PCRM a mai precizat ca a gasit ulterior portmoneul si alte cateva lucruri personale.Supac a mai precizat ca nu stie daca exista sau nu „o conotatie politica” sau este „un lucru banal”, doar ca este „socata ca e posibil sa se intample asa ceva in centrul republicii, unde trebuie in primul o zina de securitate”.Reprezentantii politiei au anuntat ca vor oferi detalii in timp de o ora.------------------------------------------------------------De mirare ca nu falfaiau tricoloare romanesti si nu strigau "Unire" in timp ce-i dadeau picioare deputatei. Nizaciot, tavarisci camsamalisti! Haltura!