526

Moldova Suverana - Poll ID 1 does not exist :)

Trebuie sa recunoastem ca pe timpul verii emisiunile de divertisment de bun gust (personal urmaresc Cronica Carcotasilor si ocazional Divertis) sunt in vacanta. Atunci ce ne mai ramane de urmarit pentru a ne destinde? Eu am gasit rezolvarea urmarind evolutia morfologiei limbii "editorialistilor" de la Moldova Suverana (cica!) in raport cu fundul lui Voronin si a colegilor lui din PKRM.Fituica in cauza cica are rangul de cotidian si chiar are o pagina electronica in care "fanii" NU pot comenta de cate ori vor.Din lecturile mele am constata ca vedetele incontestabile ale acestui "cotidian" sunt un roman refuzat a.k.a. Mihai Contiu si un personaj Vsevolod si nu mai stiu cum.Primul se declara (fara falsa modestie :) ) un fin cunoscator al problemelor spatiului est-european (neinteles de colegii mai prosti de la Bucuresti) si il citeaza frecvent pe marele analist politic necunoscut Roncea. Fara indoiala ca elucubatiile lui Contiu (proaspat cetatean al RM) nu ar avea loc nici macar intr-un ziar de prost gust gen Click dar ele sunt editoriale in faimosul ziar "independent" platit din bani de benzina al soferul celei de-a treia limuzine a lui Voronin.In fine, intrebarile mele sunt urmatoarele:- de ce pagina "cotidianului" are o sectiune de "Forum" cand ea nu este functionala (si cred ca nu a fost niciodata) ? Traim totusi in epoca internetului in care si un om mai putin pregatit poate bloca sau edita comentariile "neadecvate" pe un forum.- in RM exista o lege privitare la adresarile injurioase sau calomnioase in mass-media?- credeti ca intre limba lui Contiu si fundul lui Voronin a avut loc o simbioza completa?- credti ca ex-fituica "Scanteia" era superioara "Moldovei Suverane" prin aceea ca prima mai intoducea si stiri din sport si despre vreme pe langa stirile despre comunisti?to be continued....
0