1047

Comunistii au aiurit complet

Astazi 25 iulie, primarul Chisinaului si numarul 1 pe listele PL la alegerile parlamentare, Dorin Chirtoaca, a avut o intrevedere cu alegatorii din satul Izvoare, raionul Floresti. Lumea fusese anuntata dinainte despre aceasta intilnire. Din pacate dusmanii au luat-o pe dinainte. In noaptea de pe 24 pe 25 un sir de case din sat au ramas fara garduri, si nu c-ar merge vorba despregarduri din lemn, dar si chiar de cele mai dure, din otel, toate fiin vandalizate sau scoase din pamant. La fata locului au fost lasate flaiere si platforme cu Partidul Liberal iar in posta oamenii au gasti scrisori cu amenintari ca daca vor vota comunistii vor fi OMORATI, asa si scria. A doua zi, adica astazi dimineata s-a creat un rand la usa primarie cu oameni indignati de aceasta vandalizare a “liberalilor”, dupa cum credeau ei. Primarul de Izvoare, Alexei Capcelea a incercat in nenumarate randuri sa se explice ca astea sunt fapte ale comunistilor, spunand astfel: “Pai ce eu sunt prost sa va vandalizez gardurile si inca sa las urme ca tot eu am fost? “. Vorbind in particular cu primarul, mi-a spus ca cunoaste destul de bine pe cei ce-au facut ravagii prin sat, spunand ca sunt oamenii ex-primarului de Izvoare d-nul Bitu, iar cei ce-au distrus gardurile sunt cunoscuti ca “Broscoi” si “Tofan”. Ei, dar cum la mintea taranului moldovean ajunge ca Voronin la Harvard, toti au plecat bosumflati acasa blestemand PL-ul. Intalnirea alegatorilor cu Dorin Chirtoaca a avut loc si s-a desfasurat fara incidente.
0