611

Iordan nu si-a prezentat demisia dupa ce a aparut intr-un scandal sexual

Guvernul inca nu are o pozitie fata de ultimul scandal sexual in care este implicat Veceaslav Iordan, director al Agentiei „Apele Moldovei». Candidatul la functia de primar al PCRM in 2007 nu si-a prezentat demisia dupa ce, pe 20 iulie, a aparut intr-un video in care intretine relatii sexuale cu doua tinere.Contactat de ZdG, la telefonul mobil a lui Veceaslav Iordan a raspuns o persoana care s-a prezentat drept soferul functionarului. Acesta ne-a comunicat ca Iordan se afla intr-o sedinta. Pe parcursul zilei, Veaceslav Iordan nu a mai raspuns la telefon.Am incercat sa aflam si pozitia PCRM de la Vladimir Turcanu si daca fostul candidat la functia de primar ar trebui sa isi dea demisia. „Ce fel de scandal? Nu sunt la curent», ne-a spus Turcan. „Mai, mai, mai», a fost replica lui Turcan dupa ce i-am comunicat despre ce este vorba. „Voi nu aveti cu ce sa va ocupati?», a continuat politicianul. „Lasa sa se lamureasca cu fetele celea si cu sotia sa. Parca cea mai mare problema in stat ar fi viata sexuala a lui Iordan. Inca nu am comentat prostiile astea…», a inchis Vladimir Turcan.Amintim ca luni, 20 iulie, Jurnal TV a plasat un video in care Veaceslav Iordan, director general al Agentiei «Apele Moldovei» si ex candidat din partea Partidului Comunistilor la functia de primar general al municipiului Chisinau intretine relatii sexuale cu doua femei.Mentionam ca acesta este al doilea scandal sexual dupa ce saptamana trecuta a aparut un video cu consulul Romaniei, Ion Nuica, intretinand relatii sexuale cu o tanara, angajata al Consulatului. Diplomatul roman si-a prezentat demisia inainte ca acest film sa fie difuzat de mass media.
0