637

Principilitatea ceta?enilor R.M. de etnie rusa...

Va rog sa va da?i cu parerea asupra numarului de ceta?eni R.M. de etnie rusa ce au solicitat ceta?enia romana. :D Aici in forum.md improa?ca, spurca, ijura,lauda rasa suprema sovieto-rusa, etc.... Pe de alta parte, in realitate, in loc sa-?i regaseasca caldura-n marea Mamoaie Rusie, o foarte mare parte din ei solicita ceta?enie romana... unde e mandria, principialitatea bazata pe vasta cultura rusa??? Ca?i romani din Romania, ori etnici maghiari, etnici germani au solicitat ceta?enia rusa??? Etncilor ru?i? Raspunde-?i? Unde va e baza identitara? Unde va e mandria? :D ?tiu ca va doare acum dar macar in fa?a realita?ii recunoa?te?i ca patria muma-ursoaica batrana senila ro?ie nu va mai atrage... He, he... ?i atunci de ce ave?i binecunoscutul comportament aici pe forum.md? Dar Romania va accepta chiar daca n-ave?i bunul sim? de a-nva?a limba romana... e un fapt binecunoscut ca mul?i ceta?eni RM de etnie rusa (o minoritate foarte mica din RM) au primit ceta?enia romana ?i abia daca rupeau doua-trei cuvinte-n romana.... Unde va e mandria provenita din debordanta cultura rusa??? In multe teme de aici ne face?i ?igani, fasci?ti, gunoaie, incul?i... de ce ave?i nevoie de ceta?enia romana? NNoi de ce nu solicitam ceta?eia rusa??? Care dintre noi suntem mai principiali ?i mai cu omenie-n suflet??? In fine sunte?i bine primi?i ?i sa va dea Domnul sanatate dar macar acum in 2009 incerca?i sa respecta?i. :)Piuli?a? Gaika? Tu ai solicitat ceta?enia romana? Sincer! Sincer sa ne raspunzi noua ?iganilor de rumini-fasci?ti-antonescieni... ;)Eu, chiar ?i lui Audi ce mi-a interzis nick-ul Krafti, ce m-a injurat ca la u?a cortului ii doresc toate cele bune din partea domnului-n care crede.Audi? Tu ai solicitat ceta?enie romana?Alt aspect interesant. Toata lauda de altfel. Sta?iunile romane?ti, sta?iunile agoturistice, etc., cu ocazia revelionului pe stil vechi au fost full de ceta?eni RM de etnie rusa. Foarte bine; ne bucuram. Veni?i-n continuare. :) Cum comenta?i stima?i ceta?eni RM de etnie rusa acest fenomen?Media e plina de ezemple a?a ca sa nu-mi veni?i cu teorii ca ar fi fost de fapt eztratere?trii. :D:)La finalitate; face?i cumva dragi ceta?eni RM de etnie rusa ca sa ne atrage?i pentru a solicita ?i noi romanii ceta?enia rusa ?i convinge?i-ne sa va invadam sta?iunile cu ocazia revelioanelor. :)In rest; ma repet; toate cele bune; sunte?i bineveni?i ca ceta?eni ai romaniei ?i ca turi?ti. ;) hai pa ca acu chiar mi-e somn. Noapte buna.
0