Hriststos a Inviat! Si despre Marc Tcaciuc la Russian-Canadian TV
Le spun tuturor Crstinilor Ortodoxi, Hristos a Inviat!Urez tuturor romanilor, in special celor sub ocupatie comunista si neo- sovetica o mare bunevointa Domnului in a se destepta si uni!N-am avut si nu am acces pe acest forum, mai ales in legatura cu ultimele evenimente si crime comuniste din Basarabia. Sper ca nu vor modera acest mesaj - am gasit si eu o modalitate sa intru aici.Nu cred ca in viitor voi mai fi admis pe acest forum.La despartire, va mai scriu despre o situatie care am privit-o cu 4 ore in urma la OMNI TV in Toronto, o emisiune in limba rusa. Au aratat un interview scurt a lui Marc Tcaciuc, ideologul/ eminenta de rahat cenusiu al comunistilor de la Chisinau, care a faslficat si a dat totul pe seama opozitiei de la Chisnua, care sunt "nazzisti", "fascisti romani" s.a. Din partea opozitiei a grohait ceva Urechian, care in cazul familiei mele in 1997-2001 a urmat ordinele SIS-i de la Chisinau - in calitate de primar, atunci, mi-a luat casa si lotul de pamant si mi-a refuzt casatoria cu o romanca de la Herta. "Halal" de asa "opozitioner" care incerca sa se pupe candva cu Smirnov si Lujkov, si a ordonat candva politiei municipale si ii batea pe studenti la Chisinau.Televiziunea ruseasca in Canada este in mainele, si finansata, anumitor grupari evreiesti rusofile care sunt ostile intereselor de baza ale romanilor. Desigur, nu toti evreii sunt la fel.Cu regret, lobby pro-comunist si rusesc sunt puternice in Canada, in general, in America de Nord si in Europa de Vest. Ei, cei mari si tari, nu au interese "petroliere" sa-i ajute pe romani.Sper totusi ca romanii, mai incet, dar precum a fost in decursul a doua milenii, se vor mentine, dezvolta si vor valorifica interesele lor, cat de lent si de contradictoriu n-ar merje treburile.Iar celor tineri de la Chisinau le mai spun, in incheire: N-aveti incotro, n-aveti nici un viitor cu comunistii. E o tragedie si ruso-comi nu se vor duce fara varsari de sange in Basarabia. Problema cea mare, pentru Occident si, chiar, Bucuresti, voi sunteti buni numai cand va strangeti de gat cu comunistii si rusii la Chisinau, cand le stopati rusilor dezvoltarea s.a. Dar daca pe voi va omoara, tortureaza ... mai spun cate ceva pe la Europa Libera s.a. Daca o sa fugiti dupa ajutor, nimeni n-o sa aiba nevoie de voi si n-o sa va ajute. Cu regret, este un adevar dur.Ajuta-i Doamne pe romani!