Consolidarea Fortelor inainte de campanie si in timpul campaniei electroale pentru alegeri
Deci facem bilantul. Pana la inceperea cursei oficiale am fost martori la trei sustineri a unor candidati: Klimenko (a se citi Transnistria) - a sustinut UCM, Bascanul Gagauz-Eri - a sustinut UCM, Primar de Comrat - a sustinut PSD.Pana la momentul actual (31/03/09 orele 13-30) s-au retras din cursa 3 candidati: partidul pentru neam si tara in favoarea UCM, partdiul ecoligist si Valentina Cusnir in favoarea PLDM.Si avem urmatoarea situatie din punctul meu de vedere:PCRM nu are retrageri in favoarea sa (sa fim realisti) - trece in parlamentAMN nu are retrageri in favoarea sa - trece in parlamentPLDM retrageri al PE si VCusnir (dupa mine posibil sa fie sustinut si de Stefan Uritu) - trece in parlamentPL nu are retrageri in favoarea sa - trece in parlamentMAE nu are retrageri in favoarea sa si cu regret dar cred ca nu se va retrage in favoarea cuiva - sub linia critica de a trece in parlamentPSD sustinut de Klimenko, Primar de Comrat, nu are retrageri in favoarea sa - NU trece in parlamentPD nu are retrageri in favoarea sa si cu regret dar cred ca nu se va retrage in favoarea cuiva - sub linia critica de a trece in parlamentPPCD nu are retrageri in favoarea sa si nu se va retrage in favoarea cuiva - CATEGORIC NU trece in parlamentUCM retrageri al PNT in favoarea sa si posibil sa se retraga pentru PSD sau nu se va retrage in favoarea cuiva - CATEGORIC NU trece in parlamentSi atunci raman: PMU - cred ca pentru PSD, PC, PR, UM - cred ca pentru UCM, si Lomakin, Timbalist, Banari, Railean//0-0Sorry greseala Klimenko il puneti la UCMDati-Va cu parerea. E important sa se limpezeasca apele, poate discutia noastra mai decide pe alte persoane sa mearga sa voteze.