643

(Video) Lucinschi isi vrea tinerii in politica

"Eu consider ca noi, cei in varsta trebuie sa venim toti la alegeri pentru a sustine aceasta schimbare, cand trebuie sa vina oameni mai tineri. Al doilea moment al acestei schimbari este tineretul. El trebuie sa confirme, sa constientizeze ca intr-adevar viitorul apartine lor.Eu am sa fac o alegere dreapta, va asigur. Avem oameni care pot asigura un viitor Moldovei pe baze democratice, pe baze noi, pe baze progresiste si aceasta imi insufla o incredere si un optimism. Anume la alegerile acestea se incepe schimbarea de generatii. Oameni in varsta trebuie schimbati toti, ca sa dea drumul tineretului, a afirmat fostul presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi.”Lucinschi nu a precizat cine sunt acei tineri pe care ii va sustine, chiar daca unul din fii sai candideaza pe listele Partidului Democrat, condus de Dumitru Diacov.Pentru Lucinschi este cunoscut ca unul din cei mai influenti lideri comunisti moldoveni din perioada sovietica, fiind apropiat de fostul presedinte al URSS, Mihail Gorbaciov. La 16 noiembrie 1989 vine in Chisinau pentru a inlocui pe Simion Grosu, reinstaland influenta in mica republica influenta noului regim de la Moscova.
0